top of page

Mesterklasse

Det personlige portræt

  • Vil du gerne forstå og udforske dit fotografiske sprog?

  • Vil du gerne blive bedre til at forstå og se lysets magi, og de muligheder lys kan gøre for dig?

  • Har du ambition om at blive en bedre portrætfotograf?

Så kom og deltag på Natascha Thiara Rydvalds masterclass.

DET PERSONLIGE PORTRÆT er en intens masterclass, hvor du igennem hands-on metoder vil komme dybere ned og blive bedre til at se og forstå dit eget fotografiske sprog og dine valg. Du vil lære at se efter lyset omkring dig, udnytte de oplagte muligheder lys giver dig og derved skabe bevidste stemninger og historier i dine fotografier. 


Du vil arbejde med, hvordan man kan bruge miljøer og locations til at uddybe et portræt og gøre det magisk og vedkommende.

Igennem hele workshoppen vil du blive guidet igennem mange trin for trin fotoopgaver og udfordret ved fælles diskussioner hver dag.


Der vil desuden hver aften være hjemmeopgaver. Det er en intens workshop, derfor er det vigtigt at du ikke har lovet dig ud til mange andre aktiviteter denne uge. 

Om Natascha

Natascha Thiara Rydvald er uddannet stilfotograf og filmfotograf med 20 års erfaring som visuel historiefortæller. Hun har undervist og holdt foredrag på Filmskolen, Borups højskole, Station Next og Fatamorgana fotokunstskole mf.. Portrætter, teater, dans er Nataschas specialiteter. Ingen anden har den specifikke baggrund der gør Natascha Thiara Rydvald til en efterspurgt fotograf, dokumentarist og billedkunstner på de danske scener. Hendes flair for det filmiske og erfaring i at instruere giver hendes billeder et skær af magi og betydning. 

                                                                                                                                                                                                 

Sagt af tidligere deltagere

EmilieMorgan.jpg

EMILIE MORGAN HEMMINGSHØJ

Studerende, fotograf og poetry slammer

Natascha har evnen til at se alle i rummet og fylde dem med mod til at rykke deres kunstneriske grænser. Vi blev alle inspirerede af at se hinandens fotografi, og Natascha gav os sproget til at kunne tale med hinanden om, hvad vi så i hinandens billeder. Jeg fik taget nogle billeder, som jeg kunne arbejde videre med efterfølgende. Jeg under alle denne oplevelse med Natascha som både er en mester i fortælling, men også i lys og komposition.

Sted

Workshoppen foregår i FORWILDHORSES lokaler i Valdemarsgade 19c, København V og i nærmiljøet på Vesterbro.

Tid

40 timer fordelt på enten:

  • to weekender: fredag 16-20, lørdag 8-17, søndag 8-17

  • en uge mandag til fredag 8-16

Pris pr. deltager

Kr. 3.995,- inkl. moms

Underviser

Natascha Thiara Rydvald  natascha@rydvald.com

Planlagte mesterklasser
  • Weekendkursus april + maj LUKKET FOR TILMELDING

  • Ugekursus 12.-16. august 

Spørgsmål

Ring 22616080

KirstineFryd.jpg

KIRSTINE FRYD

Fotograf

Fantastisk workshop med Natascha Thiara Rydvald. Først og fremmest om portrætter - og om indlevelse, æstetik, det magiske og stemninger.

NicolasChoMeier.jpg

NICOLAS CHO MEIER

Fotografelev, Nordjyske

Jeg kan på det varmeste anbefale Nataschas workshop! Har selv deltaget på en lignende workshop, og det står stadig som en af mine bedste fotografiske oplevelser til dato!

JuliaMejnertsen.jpg

JULIA MEJNERTSEN

Fotograf og

grundlægger af Blankt Papir Press

Meget anbefalingsværdig fotoworkshop, hvis man gerne vil udstilles :)  Et af mine billeder, som kom med på Kunstnernes Påskeudstilling 2015, blev taget i forbindelse med Nataschas workshop sidste år. Just saying..

bottom of page